Wij vragen onze klanten om hun ervaringen te delen. Zo kunnen anderen ook lezen hoe Laserpraktijk Breda te werk gaat en bovendien leren wij van alle feedback. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ervaring te delen? We horen het graag!

 

24 mei 2018

Ik ben nu vijf keer bij Paul geweest in de laserpraktijk . Moet zeggen ziet er netjes en schoon uit. Paul komt niet alleen professioneel over, maar is ook een aardige toegankelijke man. Het is gewoon leuk om bij hem langs te gaan, is toch mooi mee genomen . Ik zeg tien punten !

Leon

24 mei 2018

Paul is een eerlijke man. Ik wilde een mooie tattoo weghalen omdat er te veel schaduw achter zat. Paul zei tegen mij dat misschien na een keer lazeren de schaduw al weg zou zijn en ik dan misschien wel blij zou zijn met de tattoo. Dat is een eerlijk en een professioneel advies. Inmiddels ben ik drie keer gelazerd en kon ik paul altijd bereiken voor vragen. Paul is een eindbaas, wees zoals paul.

Mitchell van der schans

24 mei 2018

Paul is zeer vakkundig en heeft een fijne persoonlijkheid. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik zou het iedereen zeker aanraden. Paul thx

Sas

12 mei 2018

heel netjes geholpen door Paul. Voelt gelijk vertrouwd.

E.M

12 mei 2018

Heel erg blij dat ik zo professioneel behandeld ben. Vanaf het moment waarop ik binnen kwam had ik er een goed gevoel over. Ik ben ook zeker blij met het eindresultaat en zou het ook aan iedereen aanraden!

Bart Verhulst

12 mei 2018

Heel erg blij dat ik zo professioneel behandeld ben. Vanaf het moment waarop ik binnen kwam had ik er een goed gevoel over. Ik ben ook zeker blij met het eindresultaat en zou het ook aan iedereen aanraden!!

Bart

5 mei 2018

Je hebt tatoeage verwijderaars en tatoeage verwijderaars…… wij hebben Paul de enige echte specialist vriendelijk,aardig, en vol passie naar ons verhaal en onze wensen . Wij roepen en Paul maakt het waar. 5 sterren zijn te weinig, voor mij een dikke ster 10 + .

Huub de Laat

5 mei 2018

Wat ben ik blij dat ik bij deze Laserpraktijk in Breda terecht gekomen ben! En nog wel vanuit Rotterdam! Paul, een super man die de tijd voor je neemt en je alles goed uitleg voordat hij begint met de behandeling. Ik ben nu 3x geweest, en moet zeggen dat ik super tevreden en blij ben! Mijn tattoo word zo licht dat hij nu zeker nog na 2 behandelingen weg kan zijn. Ik raad bij deze iedereen Laserpraktijk Breda aan! Paul bedankt!!! De groeten van Jeanette & haar moeder uit rotjeknor 😄

Jeanette Vos uit Rotterdam

24 april 2018

Klantvriendelijk, proffesioneel, vakkundig, service gericht, meedenkend. Echt een aanrader!!

John

24 april 2018

Zeer tevreden over de vakkundigheid van Paul. Hij is eerlijk en weet waar hij het over heeft. Na 3 behandelingen al een super resultaat geboekt. nog even doorzetten en hopelijk ben ik Paul dan de rest van mijn leven dankbaar.

Vanessa Naalden

Wij zijn benieuwd naar uw mening!