Wij vragen onze klanten om hun ervaringen te delen. Zo kunnen anderen ook lezen hoe Laserpraktijk Breda te werk gaat en bovendien leren wij van alle feedback. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ervaring te delen? We horen het graag!

5 augustus 2018

Heel fijn. Professioneel en geduldig. En na 3 behandelingen is mijn (kleine) tattoo al veel minder te zien

Stef

16 juli 2018

hij stelt je op je gemak en weet wat hij doet en waar hij het over heeft. Heel vakkundig ik zal iedereen naar hem toe sturen.

Sabine

21 juni 2018

zeer professioneel en gemoedelijk. ben erg blij met het eindresultaat. bedankt paul

jarno theijn

21 juni 2018

Relaxte mensen, zeer kundig en professioneel, pijnloos helaas nog niet;) Echt aan te raden!

Marco Nijtmans

24 mei 2018

Ik ben nu vijf keer bij Paul geweest in de laserpraktijk . Moet zeggen ziet er netjes en schoon uit. Paul komt niet alleen professioneel over, maar is ook een aardige toegankelijke man. Het is gewoon leuk om bij hem langs te gaan, is toch mooi mee genomen . Ik zeg tien punten !

Leon

24 mei 2018

Paul is een eerlijke man. Ik wilde een mooie tattoo weghalen omdat er te veel schaduw achter zat. Paul zei tegen mij dat misschien na een keer lazeren de schaduw al weg zou zijn en ik dan misschien wel blij zou zijn met de tattoo. Dat is een eerlijk en een professioneel advies. Inmiddels ben ik drie keer gelazerd en kon ik paul altijd bereiken voor vragen. Paul is een eindbaas, wees zoals paul.

Mitchell van der schans

24 mei 2018

Paul is zeer vakkundig en heeft een fijne persoonlijkheid. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik zou het iedereen zeker aanraden. Paul thx

Sas

12 mei 2018

heel netjes geholpen door Paul. Voelt gelijk vertrouwd.

E.M

12 mei 2018

Heel erg blij dat ik zo professioneel behandeld ben. Vanaf het moment waarop ik binnen kwam had ik er een goed gevoel over. Ik ben ook zeker blij met het eindresultaat en zou het ook aan iedereen aanraden!

Bart Verhulst

12 mei 2018

Heel erg blij dat ik zo professioneel behandeld ben. Vanaf het moment waarop ik binnen kwam had ik er een goed gevoel over. Ik ben ook zeker blij met het eindresultaat en zou het ook aan iedereen aanraden!!

Bart

5 mei 2018

Je hebt tatoeage verwijderaars en tatoeage verwijderaars…… wij hebben Paul de enige echte specialist vriendelijk,aardig, en vol passie naar ons verhaal en onze wensen . Wij roepen en Paul maakt het waar. 5 sterren zijn te weinig, voor mij een dikke ster 10 + .

Huub de Laat

5 mei 2018

Wat ben ik blij dat ik bij deze Laserpraktijk in Breda terecht gekomen ben! En nog wel vanuit Rotterdam! Paul, een super man die de tijd voor je neemt en je alles goed uitleg voordat hij begint met de behandeling. Ik ben nu 3x geweest, en moet zeggen dat ik super tevreden en blij ben! Mijn tattoo word zo licht dat hij nu zeker nog na 2 behandelingen weg kan zijn. Ik raad bij deze iedereen Laserpraktijk Breda aan! Paul bedankt!!! De groeten van Jeanette & haar moeder uit rotjeknor 😄

Jeanette Vos uit Rotterdam

24 april 2018

Klantvriendelijk, proffesioneel, vakkundig, service gericht, meedenkend. Echt een aanrader!!

John

24 april 2018

Zeer tevreden over de vakkundigheid van Paul. Hij is eerlijk en weet waar hij het over heeft. Na 3 behandelingen al een super resultaat geboekt. nog even doorzetten en hopelijk ben ik Paul dan de rest van mijn leven dankbaar.

Vanessa Naalden

13 april 2018

Zeer tevreden! Ik heb meerdere tattoo’s laten verwijderen en zal in de toekomst hier naar toe blijven gaan als het weer eens nodig is.

Alisha

13 april 2018

Paul is supervriendelijk en deskundig. Het laseren is niet pijnloos, wel goed te doen. Met de blaarvorming had ik wel wat moeite. Mijn tattoo naar tevredenheid verwijderd en zonder littekens. Paul weet wat hij doet. Wil je van je tattoo af, om welke reden dan ook? Ga dan in ieder geval voor deze service en kwaliteit!

Sandra

13 april 2018

Erg tevreden met de behandeling, het resultaat en vooral ook de persoonlijke aandacht van Paul in een gemoedelijke, humorrijke sfeer. Complimenten voor dit professionele bedrijf, echt een aanbeveling!

Eric Pellis

10 april 2018

Zeer vriendelijke en goede uitleg en eerlijk over het verloop van de behandeling. Resultaat is super echte aanrader voor het verwijderen van tatoeages. Paul bedankt.

Klaas vd Dool

10 april 2018

Erg tevreden met de resultaten .. aangezien ik de tattoos op me handen had / heb moest hier erg zorgvuldig mee omgegaan worden . Dankzij Paul zijn advies en behandelingen zijn ze nu bijna verdwenen zonder enig litteken .

Michel

10 april 2018

Super vriendelijk ontvangst en erg vakkundig! Inmiddels zijn alle 2 mijn tattoos verwijderd, niets meer van te zien. Echt een aanrader!

Melissa

2 april 2018

Heel prettig. Voel me erg op mijn gemak en alles wordt duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. Zeker een aanrader!

Isabelle Walther

2 april 2018

Ik zit nog in het traject van het verwijderen van mijn tattoo. Ben nu 3x geweest en je ziet echt groot verschil. Paul had al gewaarschuwd dat het wat langer zou duren, omdat de tattoo redelijk recent gezet is door een vakkundige pro. Nu 5 jaar later wordt dezelfde tattoo weggehaald door een vakkundige pro. Paul is altijd vriendelijk en geeft helder advies. Daarnaast is hij in voor een geintje voor en na het laseren (tijdens de behandeling is hij bloedserieus). Echte aanrader!

Maartje

30 maart 2018

Een hele fijne eerlijke ervaring gehad met Paul! Helaas kon mijn tattoo niet helemaal weggehaald worden, en door Paul zijn eerlijkheid ben ik gestopt met laseren en ga ik hem laten coveren. Ipv mij een poot uit te draaien en mij maar te laten betalen terwijl hij wist dat hij niet helemaal wegging heeft hij dit gewoon eerlijk gezegd en zijn we in goed overleg gestopt! Ik raad iedereen die niet blij is met een tattoo deze laserpraktijk aan!!

Isabelle Hanschen

30 maart 2018

Top! Hele correcte en nette behandelingen! Paul legt alles goed uit. Ik vind het niet pijnloos, maar het heeft zeker effect! Heel blij met Paul. Ik ben er nog niet aan uit of ik nog door ga met laseren of laat coveren. Maar ik zou Paul altijd aanraden bij anderen!

Maartje Schijven

30 maart 2018

Vriendelijk, klant gericht, vakkundig, proffesioneel. Echt een aanrader!! Super blij met het eindresultaat!, helemaal toppie!!

John

21 maart 2018

Proffesionele praktijk en zeer hartelijk ontvangen! Lasseren was nagenoeg pijnloos en het ging beter en sneller dan ik had gehoopt! Ik kan het zeker iedereen aanraden!

Leonie

21 maart 2018

Ik ben door Paul zeer professioneel en in een ongedwongen vriendelijke sfeer ontvangen. Ik heb mijn tattoo lichter laten laseren om vervolgens met een nieuw ontwerp er overheen te gaan. Dit is naar volle tevredenheid gelukt. De behandelingen zijn intens en had er een paar meer nodig dan we eerst dachten, maar na pijn is er nauwelijks. Blaarvorming is wel iets om rekening mee te houden tijdens de genezing. Heel tevreden met het totaal proces!

Maarten

21 maart 2018

Super kundige, professionele en betaalbare behandelingen van Paul Heerkens gehad bij LASERPRAKTIJK BREDA. Wat je er voor terug krijgt? Letterlijk niets ofwel je tatoeage is helemaal verdwenen!!! Ik ben er super blij mee en kan het iedereen aanraden, die van zijn/haar tatoeage(s) af wilt.

Bianca Blaauw

21 maart 2018

ik werd heel goed ontvangen door Paul. Voor de behandeling zei hij precies wat hij ging doen. wat toch heel fijn was. Het resultaat is gewoon geweldig en wat natuurlijk ook heel belangrijk is. is dat mijn huid weer glad is en geen littekens vertoont.

Elly van Dorst

20 maart 2018

Als vriendelijk, eerlijk en zeer kundig . De tatoeage is helemaal weg .😊

Huub de Laat

19 maart 2018

Ben heel erg blij met het eind resultaat!! mede door Paul heb ik mijn tatoo kunnen restylen . Paul is heel service gericht en denk met de klant mee. Werd heel prettig ontvangen.

Cordez van den Broeke

17 maart 2018

Ik ben zoooooo blij met Paul en hoe hij zijn werk doet. Top top top ..

Hanny Roos

12 maart 2018

Heel blij met Paul!

Gerda

6 maart 2018

Ben blij dat ik naar laserpraktijk Breda ben gegaan voor het verwijderen van mijn tattoo. Voelde me meteen op m’n gemak, super goede uitleg , heel vakkundig!! Zou iedereen aanraden om daar naar toe te gaan.

Ingrid

27 februari 2018

Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Deskundig, goed advies, Paul heeft verstand van zaken. Fijne service, ik kan hem van harte aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!!!!

Frank

20 februari 2018

Erg fijn geholpen, zeker een aanrader!

Esmee Vonk

Wij zijn benieuwd naar uw mening!