Wij vragen onze klanten om hun ervaringen te delen. Zo kunnen anderen ook lezen hoe Laserpraktijk Breda te werk gaat en bovendien leren wij van alle feedback. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ervaring te delen? We horen het graag!

 

24 april 2018

Klantvriendelijk, proffesioneel, vakkundig, service gericht, meedenkend. Echt een aanrader!!

John

24 april 2018

Zeer tevreden over de vakkundigheid van Paul. Hij is eerlijk en weet waar hij het over heeft. Na 3 behandelingen al een super resultaat geboekt. nog even doorzetten en hopelijk ben ik Paul dan de rest van mijn leven dankbaar.

Vanessa Naalden

13 april 2018

Zeer tevreden! Ik heb meerdere tattoo’s laten verwijderen en zal in de toekomst hier naar toe blijven gaan als het weer eens nodig is.

Alisha

13 april 2018

Paul is supervriendelijk en deskundig. Het laseren is niet pijnloos, wel goed te doen. Met de blaarvorming had ik wel wat moeite. Mijn tattoo naar tevredenheid verwijderd en zonder littekens. Paul weet wat hij doet. Wil je van je tattoo af, om welke reden dan ook? Ga dan in ieder geval voor deze service en kwaliteit!

Sandra

13 april 2018

Erg tevreden met de behandeling, het resultaat en vooral ook de persoonlijke aandacht van Paul in een gemoedelijke, humorrijke sfeer. Complimenten voor dit professionele bedrijf, echt een aanbeveling!

Eric Pellis

10 april 2018

Zeer vriendelijke en goede uitleg en eerlijk over het verloop van de behandeling. Resultaat is super echte aanrader voor het verwijderen van tatoeages. Paul bedankt.

Klaas vd Dool

10 april 2018

Erg tevreden met de resultaten .. aangezien ik de tattoos op me handen had / heb moest hier erg zorgvuldig mee omgegaan worden . Dankzij Paul zijn advies en behandelingen zijn ze nu bijna verdwenen zonder enig litteken .

Michel

10 april 2018

Super vriendelijk ontvangst en erg vakkundig! Inmiddels zijn alle 2 mijn tattoos verwijderd, niets meer van te zien. Echt een aanrader!

Melissa

2 april 2018

Heel prettig. Voel me erg op mijn gemak en alles wordt duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. Zeker een aanrader!

Isabelle Walther

2 april 2018

Ik zit nog in het traject van het verwijderen van mijn tattoo. Ben nu 3x geweest en je ziet echt groot verschil. Paul had al gewaarschuwd dat het wat langer zou duren, omdat de tattoo redelijk recent gezet is door een vakkundige pro. Nu 5 jaar later wordt dezelfde tattoo weggehaald door een vakkundige pro. Paul is altijd vriendelijk en geeft helder advies. Daarnaast is hij in voor een geintje voor en na het laseren (tijdens de behandeling is hij bloedserieus). Echte aanrader!

Maartje

Wij zijn benieuwd naar uw mening!