Just a tattoo?

Tatoeages zijn hot! Zo hot dat MTV er een programma over maakt. In Just tattoo of us ontwerpen koppels voor elkaar een tatoeage. Vanaf 17 maart start de Benelux variant.

Op zich is er niets geks aan twee mensen die voor elkaar een tatoeage ontwerpen. Bij MTV gaan ze net iets verder. De kandidaten van het programma krijgen het eindresultaat pas te zien op het moment dat het plaatje al op hun huid schittert. En ja, ook bij dit programma passeren hysterische, flamboyante en uitdagende types de revue. Hun reactie  op de creatie die ze de rest van hun leven meedragen, is waar het om draait. Scheldpartijen, verbijsterde gezichten maar ook waterlanders vullen het beeldscherm wanneer de kandidaten voor het eerst in de spiegel kijken.

Het programma was al een groot succes in de VS en de UK. Nu maar afwachten of de Benelux versie net zo heftig is en ook hier het vertrouwen hard op de proef wordt gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar het programma?

Ben jij ook niet tevreden over je tatoeage? Wij adviseren en informeren je graag over de mogelijkheden van (gedeeltelijk) verwijderen.

Scroll naar boven