Over ons

Laserpraktijk Breda werd opgericht door Paul Heerkens en Stephan Rockx om tatoeagedragers met spijt op een zo pijnloos mogelijke manier van hun tatoeage af te helpen.

Het persoonlijk contact met de cliënt speelt een belangrijke rol bij Laserpraktijk Breda. Een tatoeage laat je immers niet ‘zomaar’ verwijderen. Wij vinden het belangrijk om onze cliënten goed voor te lichten en voor iedereen toegankelijk te zijn zodat je met een goed gevoel de (volgende) stap kunt zetten.

Onze samenwerking met verschillende tattooshops zorgt ervoor dat wij precies weten wat de ontwikkelingen zijn in het vak. Doordat wij beschikken over de nieuwste apparatuur, worden we vaak door onze collega’s om hulp gevraagd bij het tatoeageproces. In tegenstelling tot andere praktijken richten we ons uitsluitend op het verwijderen van tatoeages. Kortom: we doen waar we goed in zijn!

Veilig tattoo’s weghalen

Een laserbehandeling met onze medische Quanta Q Plus Evo Laser is volkomen veilig. Het Amerikaanse instituut FDA (Food and Drug Administration) en vele huidartsen in binnen- en buitenland gaven hun goedkeuring aan deze vorm van tatoeage verwijdering door middel van een keurmerk. Tevens heeft onze laser een CE-markering, wat betekent dat de laser voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie en om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Samenwerking Amphia

Paul Heerkens van Laserpraktijk Breda heeft samen met chirurg Arjen Rijken van het Amphia een aantal jaren geleden het plan opgevat om patiënten met hinderlijke tatoeagepuntjes na bestraling te helpen. Dit bleek een succes, patiënten en behandelaars waren zeer enthousiast. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat meerdere chirurgen uit het Amphia patiënten met deze indicatie naar de laserpraktijk van Paul verwijzen. Deze samenwerking en de resultaten zijn ook beschreven in een wetenschappelijk artikel.

Scroll naar boven