Laserpraktijk Breda werd opgericht door Paul Heerkens en Stephan Rockx om tatoeagedragers met spijt op een zo pijnloos mogelijke manier van hun tatoeage af te helpen.

Bedrijfsvisie
Het persoonlijk contact met de cliënt speelt een belangrijke rol bij Laserpraktijk Breda. Een tatoeage laat je immers niet ‘zomaar’ verwijderen. Wij vinden het belangrijk om onze cliënten goed voor te lichten en voor iedereen toegankelijk te zijn zodat je met een goed gevoel de (volgende) stap kunt zetten. Onze samenwerking met verschillende tattooshops zorgt ervoor dat wij precies weten wat de ontwikkelingen zijn in het vak. Doordat wij beschikken over de nieuwste apparatuur, worden we vaak door onze collega’s om hulp gevraagd bij het tatoeageproces. In tegenstelling tot andere praktijken richten we ons uitsluitend op het verwijderen van tatoeages. Kortom: we doen waar we goed in zijn!

Bekijk een item over Laserpraktijk Breda op RTL4.

Veiligheid gegarandeerd
Een laserbehandeling met onze Quanta Q Plus Laser is volkomen veilig. Het Amerikaanse instituut FDA (Food and Drug Administration) en vele huidartsen in binnen- en buitenland gaven hun goedkeuring aan deze vorm van tatoeage verwijdering door middel van een keurmerk.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie en om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

laserpraktijkbreda-logo-1Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (over de telefoon of op onze praktijk) bespreken we onze werkwijze, de mogelijkheden voor het verwijderen van uw tatoeage en uiteraard wat de tarieven zijn. Gesprek aanvragen.