Van spelfouten tot obscure plaatjes

Van spelfouten tot obscure plaatjes

Steeds meer spijtoptanten kiezen ervoor hun tatoeage te laten ‘coveren’ of het kunstwerk helemaal te laten verwijderen.

Of het nu gaat om de naam van je ex, een tatoeage die in een dronken bui is gezet, een tribal op je onderrug, Chinese karakters of dolfijntjes, na 5 tot 10 jaar zijn velen hun tatoeage hartstikke beu.

Dat tatoeages onderhevig zijn aan trends, is ondertussen al meer dan duidelijk geworden.  Maar ook spelfouten, vlekken of obscure plaatjes kunnen een reden zijn, dat je na afzienbare tijd je tatoeage spuugzat bent en er liever gisteren dan vandaag voorgoed van verlost wordt. Dan kun je twee dingen doen: een nieuwe tatoeage eroverheen laten zetten of de tatoeage in zijn totaliteit laten verwijderen.

Tattoo verwijderen

In beide gevallen kan Laserpraktijk Breda je daarbij helpen. Het nieuwe tv-programma ‘Eerste hulp bij tattoo disasters’ laat zien hoe tatoeages gecoverd kunnen worden. Dat is een goed alternatief, zodra je oude tatoeage niet te donker is en dus mooi weggewerkt kan worden onder je nieuwe tatoeage.

Als je er zeker van wilt zijn dat je oude tatoeage niet meer zichtbaar is onder je nieuwe tatoeage, is het mogelijk hem eerst te laten vervagen door middel van lasertherapie. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig en het eindresultaat is prachtig. Lasertherapeut Paul Heerkens, tevens eigenaar van Laserpraktijk Breda, is ondertussen al een bekend gezicht voor veel tatoeëerders. De samenwerking met de verschillende tattooshops blijkt dan ook een briljante formule te zijn voor de meest fraaie nieuwe tatoeages alias kunstwerken.

Wil jij ook graag (gedeeltelijk) van je oude tatoeage af? Laserpraktijk Breda adviseert en informeert je graag over de mogelijkheden.

Eerste hulp bij tattoo disasters is elke maandag te zien op Spike om 21.30 uur.

Scroll naar boven